dunav2017

Csütörtökön tartotta a szokásos év elei időre menését válogatottak számára a MKKSZ. A táv 2000 méter volt, amit a versenyzőknek 2-szer kellett teljesíteni és sorrendet az átlagidő határozta meg. A felnőtt és utánpótlás korosztályt nincs szétválasztva.

Eredményeink:

A kenu szakágnál Sarudi Pál az előkelő 3. helyen zárt, Csiga János 20. helyett szerezte meg.

A nőknél Bodonyi Dórié az 5. legjobb idő.

Férfi kajakosoknál Gál Péter a 20., Kugler Attila a 23., Bogár Gábor a 30. helyen zárt a 45 fős csoportból.

 

Edzői nyilatkozatok:

Czeglédi Gábor: „Nagyon kemény munkából mentünk Dunavarsányba, azt sem tett jót hogy szinte "hidegen" szálltak vízre a srácok. Nem aggódok a fiúk formája miatt, májusi rangsorolón szeretnénk jól menni. Nem változtatok az eddigi felkészülésen, továbbra is azon dolgozunk, hogy májusban miniél gyorsabban kajakozzanak Szegeden! Az első válogató pedig még mindig messze van!”

 

Hadvina Gergely: „Teljesen elégedett vagyok az elért eredményekkel. A szolnoki versenyzők egy kemény alapozás vége felé járnak. Igen fáradt állapotban érkeztek a megmérettetésre, de így is szépen helytálltak ebben az erős mezőnyben. Messzemenő következtetéseket nem vonhatunk le ebből a felmérőből, de mindenesetre azt megállapíthatjuk, hogy sportolóink jó állapotban várják a versenyeket.”

 

Szolnoki Kajak Kenu Klub

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!