2017 augusztus 24 és 27 között rendezik meg az idei gyorsasági kajak-kenu világbajnokságot, amelyen egyesületünket Hadvina Gergely tanítványai: Bodonyi Dóra és Sarudi Pál képviseli.

 

A plovdivi Európa-bajnokságon K-1 1000 és 5000 méteren győztes Bodonyi Dórát kérdeztem:
— Az idei évre jól sikerült a felkészülésem, jó visszajelzés volt a második válogatón elért ötszáz egyes eredményem, és persze az Európa-bajnoki és Világkupák győzelmei is. Hírhedt rossz rajtoló vagyok, ezért sokat foglalkoztam a rajtommal,. Egy magamhoz képest jó rajt 1000 méteren megkönnyítheti a dolgomat. 5000 méteren több a hibalehetőség, rizikósabb szám, kifordíthatnak, keresztezhetnek. Minimális elvárás számomra mindkét számban az éremszerzés, de természetesem a legfényesebb színűvel lennék megelégedve.

 

IMG 0064

 

Sarudi Pál C-4 1000 méteren indul Vasbányai HenrikkelKis Tamással és Varga Dáviddal.
— Az idei évre a felkészülésem nagyon jól sikerült, bizakodva vágtam neki az évnek — mondta el érdeklődésemre Sarudi Pál. Az első válogatót azonban elrontottuk, egy baki miatt másodikok lettünk. A második válogatón sem volt szerencsém, valami vírust szedtünk össze, ezért 10 centivel lemaradva ismét másodikként érkeztünk be a célba. Az EB előtt egyszer tudtunk összetérdelni, majd a versenyen Henrik betegsége hátráltatta az egység szereplését. Szeretnék egy olyan versenyt ahol minden összejön. Most három hetet tudtunk együtt készülni Szegeden, és jónak érezzük magunkat. Bizakodó vagyok, hogy jó helyezést érünk el. Mindent meg fogunk tenni a sikerért.

 

IMG 0043

 

IMG 0053

 

 

 

A világbajnokságot érintő hír, hogy egyesületünkből Gál Péter, Kati néni kérésére edzőpartnernek állt be Takács Tamara és Vad Ninetta párosához, és dolgoztatta meg őket. Reméljük szép fényes érem lesz a közös munka eredménye. Sok sikert kívánunk az egész magyar csapatnak.

 

IMG 0083

 

IMG 0073

 

Szolnoki Kajak Kenu Klub

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!